top of page
Fly_1 copy.jpg

FLYANGST

Forløb

… gennem gensidig respekt, og i en atmosfære båret af tillid, skaber vi sammen rammerne for at udvide horisonterne til ellers fængselslignende overbevisninger ved at rejse med fly. 

Verden er åben for dig – også med fly!

Føler du at ubehaget kommer krybende når samtalen og tankerne falder på at rejse med fly? Har frygten eller angsten for at flyve præget dig gennem længere tid?, og har du ikke haft heldet med at ryste den af dig? Så har du det ligesom godt 900.000 andre danskere.

Omtrent 16% af Danmarks befolkning lever med ubehaget og frygten for eller angsten ved at flyve. I folkemunde også kaldet flyskræk!

Der findes mange forskellige metoder for at blive hjulpet af med udfordringerne omkring flyvning, og du har formodentlig allerede søgt hjælp en eller flere gange – og måske desværre uden den ønskede vedvarende effekt.

Hangar2.0.jpg

ET LIV I LUFTEN

Som pilot har jeg naturligvis rejst meget. Jeg har mødt mange skønne mennesker, og ligesom dig, led nogle af dem desværre også af flyskræk.

Har vi mennesker ikke det fulde overblik eller kun en begrænset viden om en konkret ting, begivenhed eller en situation, så sker en naturlig optrapning af uvisheden. Det er svært at handle på ubekendte faktorer. Resultatet er ofte, at man føler ubehaget komme snigende forklædt som frygt, angst eller skræk, hvilket kun eskaleres om end der ikke kastes lys over selve uvisheden.

Jeg arbejder med konkrete elementer, konkrete eksempler og dybdegående viden indenfor luftfart, der sammen med den rette coaching er med til at afdække blinde vinkler, imødekomme bekymring, afmystificere og forklare sammenhænge. Metoden giver forståelse, ro og indsigt i det skønne ved at rejse med fly.

"Det har været en rigtig god oplevelse helt fra start, med stor forståelse for min situation. Allerede efter første session fik jeg brugbar viden og værktøj til at arbejde med mig selv."

 

 

Jane R. Pedersen, Flyangst Extended Forløb

FORLØB

Uanset hvor udfordret du er ved at flyve, så tilbyder jeg et åbent og tillidsfuldt rum, hvor tanker og viden deles, overbevisninger udfordres og hvor konkrete eksempler fra luftfart koges ned til eksempler som kan relateres til hverdagen med fødderne plantet solidt på jorden.  Vigtigheden i at skabe bevidsthed, at (gen)skabe din tillid til at flyve og samtidig foranstalte et forum fri for fordomme er min fornemmeste opgave når du deltager i en workshop eller forløb i Flyangst.

Læs mere nedenfor om dine muligheder for at komme din flyangst til livs.

LIFEBALANCE

Flyangst Single Session

Måske har din flyangst boet i dig igennem mange år? Måske føler du den komme snigende netop nu, som Danmark og en lang række andre lande igen åbner op for turister og dermed flytrafik.

 

Flyangst kommer i mange forskellige former og forklædninger, og måske er en enkelt session nok for dig?

Vælger du Flyangst single session, tilvælger du fleksibiliteten i at vælge sessioner til og fra som det passer dig, i din situation og i lige netop dét tempo som føles rigtig for dig. Her er sessionen eller sessionerne ikke bygget op omring et forløb, men modeleres derimod præcis i den retning du ønsker, med det lige netop dét indhold som opfylder dit behov.   

 • Flyangst Single Session​,  varighed 60-75 min.

Pris: kr. 995,-

Single Session
LIGHT

Flyangst Light Workshop

En Flyangst Light Workshop er et rigtig fornuftigt valg for dig, som ønsker at få finjusteret motivationen og evnen til at kunne slappe af og nyde når du rejser med fly.


Her inviteres du til en 2 timers inspirerende samtale, hvor du og dine tanker omkring det at rejse med fly er i centrum. Du får mulighed for at få svar på alle dine tabubelagte spørgsmål omkring flyvning, og du får nye positive indsigter i det at rejse med fly. 

 • Varighed af Workshop: 2 timer.

Pris: kr. 1695,-

FAMILIE

Flyangst Familie Workshop**

Flyangst Familie Workshoppen skaber indsigt og afdækker myter omkring det at rejse med fly. Vi tester tvistede tanker, kaster lys over de forhindringer som lægger en dæmper på rejseglæden med fly. Målet for workshoppen er at skabe fornyet tillid til og øge motivationen for at rejse på ferie med fly.

I en Flyangst Familie workshop får du og din familie* mulighed for sammen, gennem spørgsmål og en spændende samtale, at få indblik i en verden af at rejse med fly. Udgangspunktet for workshoppen er de udfordringer I har ved at flyve. Ingen spørgsmål er for små, mærkelige eller for dumme til at blive bragt frem i workshoppen. I opfordres alle til at komme med netop de spørgsmål som ligger jer på sinde.

 • Varighed af Workshop: 2 timer.

Pris: kr. 1895,-

*max 5 personer (eller efter aftale)
** mulighed for opgradering til Flyangst Familie WorkshopHOME. Her afholdes workshoppen hjemme hos jer mod en tillæg på kr. 299,- (indenfor en radius af 60km fra Vejle)

Flyangst Extended Forløb

Har du, ligesom over 10% af den danske befolkning, en udpræget udfordring med at flyve?, så er et Flyangst Extended Forløb en rigtig god option for dig. Her vil du blive taget med på en rejse som guider dig igennem, og bevidstgøre dig om de mange facetter der er ved at rejse med fly. Dine sanser bliver udfordret og du vil få mulighed for at blive fortrolig dig selv og dine tanker igennem positiv coaching og konkrete elementer fra flyvningens verden.

Et Flyangst Extended Forløb indeholder følgende:

 • 1 x indledende samtale á ca. 20 min. varighed (telefonisk)
   

 • 1 x spørgeskema om flyangst, der danner grundlag for det fremadrettede forløb
   

 • 1 x coaching session á 90 min. varighed
   

 • 3 x sessioner med vidensdeling og bearbejdelse af overbevisninger á 90 min. varighed
   

 • 1 x coaching session á 90 min. varighed
   

 • 1 x før-takeoff samtale á 30 min. varighed (telefonisk)
   

 • 1 x efter-landing samtale á 15 min. varighed (telefonisk)

Kampagne pris: kr. 6795,-

EXTENDED
blue-sky-369360_1920_4.jpg

Samarbejdspartner:

logo-dat_white.png
quotation_marks%20_edited.png

"Du kan opnå alt, hvad du ønsker.

Føl angsten, acceptér den, og gør det alligevel"

 

Henrik Horup Petersen, INPROUT

bottom of page