top of page
Balance_1.jpg

PRIVAT

Coaching

… for dig som ikke nødvendigvis har problemer at kæmpe med, men som i den grad brænder for at opnå et mål, eller skabe en positiv forandring i dit liv og som blot mangler den sidste motivation.

Lever du, i dit liv?

I livets travle hverdag glemmer vi ofte at stoppe op og mærke efter. Vi husker ikke at leve i nuet, men forsømmer de umiddelbare følelser og dybe tanker. Hvornår har du sidst haft mulighed for at lade tankerne vandre med en aktivt lyttende og nærværende person ved din side? Har du turde at lade drømmene få frit spil? Har du handlet på et virkeligt ønske om at opnå eller forandre noget i dit liv?

Ved 1:1 privat coaching hjælper jeg bl.a. med:

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte mig for en personlig og uforpligtende samtale – hvor vi sammen kan lave en plan for at omsætte dine tanker og ønsker om mål og forandring til virkelighed.

iStock-1183657530_2.jpg
LIFEBALANCE

LIFE-BALANCE

COACHING

Det kræver mod at tage ansvar for at turde modellere sit liv i lige præcis den retning som giver dig værdi og gør dig glad.

I en Life-Balance coaching bliver du bevidst om grundstenene i DIT liv – nemlig DINE værdier. Når du er bevidst om dine værdier, har du fundet indtil dig selv, du har fundet fundamentet for det liv du ønsker at leve fremadrettet.

Går du rundt med følelsen af, eller behovet for en forandring i livet, men ikke helt ved hvad du vil ændre eller i hvilken retning du vil gå, så kan jeg hjælpe dig godt på vej. Sammen afdækker vi områderne i dit liv, som du føler har behov for opmærksomhed. Vi fokuserer på nuet og på fremtiden. Gennem refleksioner giver en Life-Balance coaching indsigt i dine overbevisninger som til tider ubevidst forhindrer dit potentiale og dine kompetencer i at blomstre og bidrage til en fremtid fyldt med muligheder.

 

Uanset hvilke drømme du har, og uanset hvilken retning du ønsker at tage dit liv, så kan jeg hjælpe dig med at reflektere og skabe indsigt i lige netop dét, der skal til for at opnå dit mål, gennemføre din forandring. Vigtigst af alt, i en Life – Balance coaching motiveres du til at omsætte dine tanker til handling.

hu-chen-FZ0qzjVF_-c-unsplash2.jpg
KARRIERE

KARRIERE

Konsultation

Hvor er du i din karriere? Oplever du et frit fald, og ikke længere at have overblik? Hvad er din identitet? Kan du mærke trinnet op til næste level? Er du godt på vej til at bestige dit karrierebjerg?

Karrieremulighederne er mange, og din vej er på mange måder unik, men aldrig håbløs.  

En overvejende del af de personer der er karriereorienterede, oplever at vigtigheden ikke ligger i HVOR du ender i din karriere. Derimod er det er REJSEN, ERFARINGERNE og de MENNESKER man møder på sin vej, der gør forskellen og er med til at forme dig.

Står du i grænselaget til en ny og spændende karrieremæssig udvikling, men føler dig udfordret i troen på dig selv, dine evner og kompetencer for at bestride stillingen? Er tilliden til dig selv krakeleret af tidligere oplevelser? Er DU parat til at håndtere det ansvar du nødvendigvis må påtage dig, når du får en anden titel, en anden rolle eller andre kollegaer? 

Hvad motiveres du af? Lad dig ikke begrænse.
 

Mange spørgsmål vælder frem når vi begiver os ud på nye færde. Det kan være svært at tænke løsningsorienteret når energien dræner os i tankemylderet. Er du på vej på en ny karrieremæssig sti?, så kan en Karriere konsultation måske være løsningen for dig.

 

Igennem coaching, sparring og en tillidsbaseret dialog bliver du mere bevidst om dig selv, dine evner og dit potentiale. Vi afdækker dine overbevisninger og finder handlemuligheder, så du føler dig godt klædt på til det næste skridt på din karrieresti.  

Drøm stort, sæt barren højt, definér dit mål!  

Billede af Priscilla Du Preez

JOBSAMTALE

Sparring

Når en topatlet skal præstere, forudsætter det at en stor del af energien ligges i et nøje tilrettelagt og gennemtestet detaljesæt. Træning og tilrettelæggelse står sjældent alene i en toppræstation. En stor del af en udøvers performance ligger nemlig i den mentale forberedelse på et nærtforestående event.

Står du overfor en jobsamtale, og savner sparring ift. at finde dit bedste jeg frem og præstere til samtalen? Jeg har stor erfaring indenfor rekruttering, specielt rekruttering af piloter. Herigennem har jeg opbygget en solid portefølje af gode hints og fifs som forbereder dig bedst muligt til din næste jobsamtale.

Efter en jobsamtale sparring med mig, vil du opleve en øget motivation for samtalen. Vi vil sammen formulere en strategi som vil hjælpe dig bedst muligt gennem samtalen. Endvidere vil jeg give dig værktøjer som hjælper dig med at finde roen og bevare overblikket når du sidder ved det grønne bord.

JOBSAMTALE
quotation_marks%20_edited.png

"Gå efter det du virkelig ønsker. Udnyt de chancer og muligheder, livet byder på i alle dine øjeblikke. Livet er NU – lige NU!"

 

Henrik Horup Petersen, INPROUT

bottom of page