top of page
Fly_1 copy.jpg

FLYSKRÆK

Forløb

… gennem gensidig respekt, og i en atmosfære båret af tillid, skaber vi sammen rammerne for at udvide horisonterne til ellers fængselslignende overbevisninger ved at rejse med fly. 

Verden er åben for dig – også med fly!

Føler du at ubehaget kommer krybende når samtalen og tankerne falder på at rejse med fly? Har frygten eller angsten for at flyve præget dig gennem længere tid?, og har du ikke haft heldet med at ryste den af dig? Så har du det ligesom godt 900.000 andre danskere.

Omtrent 16% af Danmarks befolkning lever med ubehaget og frygten for eller angsten ved at flyve. I folkemunde også kaldet flyskræk!

Der findes mange forskellige metoder for at blive hjulpet af med udfordringerne omkring flyvning, og du har formodentlig allerede søgt hjælp en eller flere gange – og måske desværre uden den ønskede vedvarende effekt.

Hangar2.0.jpg

ET LIV I LUFTEN

Som pilot har jeg naturligvis rejst meget. Jeg har mødt mange skønne mennesker, og ligesom dig, led nogle af dem desværre også af flyskræk.

Har vi mennesker ikke det fulde overblik eller kun en begrænset viden om en konkret ting, begivenhed eller en situation, så sker en naturlig optrapning af uvisheden. Det er svært at handle på ubekendte faktorer. Resultatet er ofte, at man føler ubehaget komme snigende forklædt som frygt, angst eller skræk, hvilket kun eskaleres om end der ikke kastes lys over selve uvisheden.

Jeg arbejder med konkrete elementer, konkrete eksempler og dybdegående viden indenfor luftfart, der sammen med den rette coaching er med til at afdække blinde vinkler, imødekomme bekymring, afmystificere og forklare sammenhænge. Metoden giver forståelse, ro og indsigt i det skønne ved at rejse med fly.

"Det har været en rigtig god oplevelse helt fra start, med stor forståelse for min situation. Allerede efter første session fik jeg brugbar viden og værktøj til at arbejde med mig selv."

 

 

Jane R. Pedersen, Flyangst Extended Forløb

FORLØB

Uanset hvor udfordret du er ved at flyve, så tilbyder jeg et åbent og tillidsfuldt rum, hvor tanker og viden deles, overbevisninger udfordres og hvor konkrete eksempler fra luftfart koges ned til eksempler som kan relateres til hverdagen med fødderne plantet solidt på jorden.  Vigtigheden i at skabe bevidsthed, at (gen)skabe din tillid til at flyve og samtidig foranstalte et forum fri for fordomme er min fornemmeste opgave når du deltager i en workshop eller forløb i Flyskræk.

Læs mere nedenfor om dine muligheder for at komme din flyskræk til livs.

Forløb

Flyskræk Enkelt Session

Måske har din flyskræk boet i dig igennem mange år? Måske føler du den komme snigende netop nu, som Danmark og en lang række andre lande igen åbner op for turister og dermed flytrafik.

 

Flyskræk kommer i mange forskellige former og forklædninger, og måske er en enkelt session nok for dig?

Vælger du Flyskræk Enkelt Session, tilvælger du fleksibiliteten i at vælge sessioner til og fra som det passer dig, i din situation og i lige netop dét tempo som føles rigtig for dig. Her er sessionen eller sessionerne ikke bygget op omkring et forløb, men modeleres derimod præcis i den retning du ønsker, med lige netop dét indhold som opfylder dit behov.   

 • Flyskræk Enkelt Session​, varighed 60-75 min.​​

       

Afholdes online via ZOOM eller ved fysisk fremmøde​ hos INPROUT i Vejle.

Online Pris: kr. 995,-

Fysisk fremmøde i lokaler i Vejle kr. 1295,-

Enkelt Session
FAMILIE

Flyskræk Familie Workshop**

Flyskræk Familie Workshoppen skaber indsigt og afdækker myter omkring det at rejse med fly. Vi tester tvistede tanker, kaster lys over de forhindringer som lægger en dæmper på rejseglæden med fly. Målet for workshoppen er at skabe fornyet tillid til og øge motivationen for at rejse på ferie med fly.

I en Flyskræk Familie workshop får du og din familie* mulighed for sammen, gennem spørgsmål og en spændende samtale, at få indblik i en verden af at rejse med fly. Udgangspunktet for workshoppen er de udfordringer I har ved at flyve. Ingen spørgsmål er for små, mærkelige eller for dumme til at blive bragt frem i workshoppen. I opfordres alle til at komme med netop de spørgsmål som ligger jer på sinde.

 • Varighed af Workshop: 2 timer.

Afholdes online via ZOOM eller ved fysisk fremmøde​ hos INPROUT i Vejle.

Online Pris: kr. 2.195,-

Fysisk fremmøde i lokaler i Vejle kr. 2495,-

*max 5 personer (eller efter aftale)
** mulighed for opgradering til Flyskræk Familie WorkshopHOME. Her afholdes workshoppen hjemme hos jer mod en tillæg på kr. 399,- (indenfor en radius af 60km fra Vejle)

EXTENDED

Flyskræk Udvidet Forløb

Har du, ligesom mere end 16% af den danske befolkning, en udpræget udfordring med at flyve?, så er et Flyskræk Udvidet Forløb en rigtig god option for dig. Her vil du blive taget med på en rejse som guider dig igennem, og bevidstgøre dig om de mange facetter der er ved at rejse med fly. Dine sanser bliver udfordret og du vil få mulighed for at blive fortrolig med dig selv og dine tanker igennem positiv coaching og konkrete elementer fra flyvningens verden.

Et Flyskræk Udvidet Forløb indeholder følgende:
 

 • 1 x spørgeskema om flyangst, der danner grundlag for det fremadrettede forløb
   

 • 1 x coaching session á 90 min. varighed
   

 • 3 x sessioner med vidensdeling og bearbejdelse af overbevisninger á 90 min. varighed
   

 • 1 x coaching session á 90 min. varighed
   

 • 1 x før-takeoff samtale á 30 min. varighed (telefonisk)
   

 • 1 x efter-landing samtale á 15 min. varighed (telefonisk)

Pris: kr. 6.795,

Afholdes online via ZOOM eller ved fysisk fremmøde​ hos INPROUT i Vejle.

Flyvningensdag

Coaching i luften

Flyvningensdag er for dig som gerne vil ud at teste din evne til at håndtere din flyskræk i en flyver, under trygge forhold, og med mig ved din side.

 

Som sportsudøveren der træner op til en stor konkurrence, er det sommetider også vigtigt os andre at øve os, så vi er klar til andre og mindre konkurrenceprægede situationer.

Målet med Flyvningensdag er at du får mulighed for at prøve dit nye mindset af omkring det at flyve. Her vil du, med mig som coach ombord, naturligt udfordre dine evner til at minde dig selv om det,

du i tidligere sessioner har fået af indsigter.

Du vil få lejlighed til at øve dig i at gøre brug af nogle af de konkrete mentale værktøjer du har erfaret og de refleksioner du har gjort dig gennem vores forløb.

Vi mødes i lufthavnen, typisk om morgenen, ca. 2 timer før afgang. Her får vi begge tid til lige at akklimatisere og vende nogle tanker, inden vi tager fat på den coachende del omkring dagens forestående flyvninger.

Flyveturerne tager typisk omkring 45-60 min., og foregår indenrigs i Danmark på DATs rutenetværk. Det er ikke så afgørende hvor vi flyver hen men derimod at vi flyver, og at vi under flyveturen, får lejlighed til teste dit nye mindset om at flyve.

 

Her er det også vigitigt at vi får skabt en acceptabel balance mellem følelser, tanker og oplevelser.

Jeg vil være med dig, og KUN dig, på HELE turen - lige fra vi mødes om morgenen i afganghallen, og indtil til vi igen ankommer efter 2 veloverståede flyvninger.

 

Flyvningensdag rundes af ved at få bundet en fin sløjfe alle dagen oplevelser.

 • Flyvningensdag​, varighed 6-8 timer.​​

       

Afgang enten fra CPH, BLL, KRP eller AAL.

Pris: kr. 5.995,- + omkostninger til 2 x flybilletter t/r.

Prisen inkluderer forplejningen hele dagen.

Flyvningens Dag
blue-sky-369360_1920_4.jpg

Samarbejdspartner:

logo-dat_white.png
quotation_marks%20_edited.png

"Du kan opnå alt, hvad du ønsker.

Føl angsten, acceptér den, og gør det alligevel"

 

Henrik Horup Petersen, INPROUT

bottom of page